Over HVM Zeeland

Harm van den Broek is in 1992 geboren in het dorpje Zeeland N-Br. Vanaf zijn jonge jaren was hij al zeer geïnteresseerd in techniek en voertuigen. Na de lagere school is hij naar verschillende technische scholen gegaan waar hij diverse diploma’s heeft behaald. Waaronder tweede- en eerste autotechnicus en technisch specialist, waardoor hij over de complete kennis van voertuigtechniek beschikt. Naast zijn school werkte hij als automonteur bij een autobedrijf. In zijn vrije uren hield hij zich bezig met het sleutelen bij een raceteam en deed zelf fanatiek aan solexrace, bromfietscross, autocross en tractorpulling.

Oprichting

In 2013 heeft hij HVM-Zeeland opgericht dat zich eveneens vestigde in het dorpje Zeeland N-Br. De naam HVM-Zeeland is ontstaan doordat het bedrijf zich heeft gespecialiseerd in drie takken:

Handelsonderneming:

Houdt zich bezig met het in- en verkopen van tractoren, landbouwmachines heftrucks, shovels en aanverwanten.

Verhuur:

HVM-Zeeland heeft diverse vervoersmiddelen voor de verhuur. Zo beschikt HVM-Zeeland over een oprijvrachtwagen, multitransporters en plateauwagens.

Montage:

HVM-Zeeland beschikt over een eigen werkplaats waar onderhoud en reparaties worden uitgevoerd aan auto’s, tractoren, landbouwmachines, heftrucks, shovels en aanverwanten. Reparaties kunnen ook op locatie worden uitgevoerd.